Ngjitja në Shkëmbinj

Me emrin që mbajnë, Bjeshkët e Namuna mund t’ju shtyjnë të hiqni dorë nga ngjitja në shkëmbinj. Veçse e vërteta është se këto male ofrojnë shumë mundësi për ngjitje. Nëse jeni adhurues i ngjitjes në shkëmb, ky terren i pamatë malor ofron disa zona për këtë aktivitet. Në ueb faqen tonë mund të zgjidhni mes opsioneve të ndryshme dhe do të gjeni informata të dobishme në lidhje me akomodimin, instruktorët dhe pajisjet që ofrohen në afërsi. VINI RE: Ju lutemi t’i lexoni me kujdes përshkrimet e të gjitha lokacioneve dhe të zgjidhni atë që përveçse ju pëlqen u përshtatet edhe aftësive tuaja fizike.

Menu