Shtigjet e Çiklizmit

Edhe biçiklizmi është kthyer në një nga aktivitetet e preferuara fizike dhe në ditët e sotme janë të shumtë ata që i planifikojnë itineraret e tyre të udhëtimit duke ndjekur shtigjet më tërheqëse për biçiklizëm. Në ueb faqen tonë do të gjeni opsione të ndryshme, nga më sfidueset deri tek më të lehtat, por secili shteg do t’ju çojë nëpër peizazhe spektakolare. 

VINI RE: Ju lutemi t’i lexoni me kujdes përshkrimet e të gjitha shtigjeve dhe të zgjidhni atë që përveçse ju pëlqen u përshtatet edhe aftësive tuaja fizike.

Menu