BA02 – Nëpër Pyjet Turija Dhe Jelovica

Rrugë shumë sfiduese malore me kullota dhe komplekse të mëdha të pyjeve halore dhe të ahu.
Në shteg janë disa pika mahnitëse vrojtimi me pamje kah Jellovica, majat më të mëdha të Bjellashicës, Berane dhe luginën Lim, dhe veçanërisht pamjen e Komovit dhe maleve përreth dhe majave (Mojan, Paunova, Ilijina glava, Zhijevo, Crnogora, Tomova glava, Biograd) e cila do të na lërë pa frymë.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: BA02 – Through the Woodlands.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu