Shtegu kalon nëpër fshatra që gjenden në shtëpi dhe pamje tradicionale. Nga fshati Kuti, vazhdojmë përgjatë shtegut pyjor, i cili ndryshe është shtegu i patrullës së policisë kufitare. Nga shala, është një pamje të bukur të majave mbi luginën e Grebajës – Karanfili dhe Trojan. Nga shala vazhdon zbritja e pjerrët drejt Gucisë.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: AN06.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu