Një turne i lehtë që fillon nga qendra e Andrijevicës dhe na çon përgjatë lumit Lim deri në Liqenin Plavë, burimi i tij. Pjesa më e madhe e shtegut shkon përgjatë autostradës kryesore me ekskursione të herëpashershme nëpër fshatrat përreth që shtrihen përgjatë bregut të lumit. Nëse jeni adhurues i peshkimit, mund ta provoni në rrethet e Plavës.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: AN07.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu