GU04 – Gurrat e Ali Pashës

Gurrat e Ali Pashës janë kuriozitet natyror dhe rruga që vazhdon prapa tyre drejt fshatit Gerani është e ngjitur për shkëmbi nën kreshtën e fuqishme Vezirova brada (mjekra e vezirit), dhe duke kaluar nëpër të, fillojmë një aventurë të shkurtër, relativisht të lehtë dhe të arritshme, por jo shumë të zakonshme.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: GU04.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu