AN04 – Bjellashicës

 Kjo rrugë do të na çojë në një cep “sekret” të Bjellashicës dhe do të na lejojë ta ndiejmë atmosferën e këtij mali magjik. Pastaj do të na çojë përgjatë një kreshte të lartë që të çon mbi majën e Pobodenjak, dhe në fund zbret në luginën e bukur Gradishnica – shumë atraksione në më pak se 30 km rrugë. Nevojitet një nivel mesatar i gjendjes fizike (ata që janë në atë nivel do të duhet ta shtyjnë biçikletën në disa vende për kohë të shkurtër), por nëse e marrim parasysh se duhet të arrijmë këtu së pari, mund të përkufizohet më saktë si “nivel shumë i mirë i gjendjes fizike”.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: AN04.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu