PL04 – Liqeni Hrid

Ndoshta turneu më atraktiv në rajonin e Plavës. Përmbajtje e pasur për një udhëtim ditor të plotë, shumë peizazhe të ndryshme dhe peizazhe magjike, por kërkon nivel të mirë të gjendjes fizike. Për ata që nuk kanë kondicion, rekomandohet që të shkojnë sa më larg që munden: bukuria pret në çdo kilometër. Ekzotizmi i vërtetë, sidoqoftë, fillon pas Babino Polje: vijat e egra të kreshtave dhe majave të Bogiqes janë dekorimi dhe kurora e çdo pamjeje.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: PL04.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu