PL05 – Liqeni Visitor

Liqeni shtrihet në një vend të bukur dhe ia vlen të vizitohet, por rruga për të arritur atje është e keqe dhe ngjitja është e vështirë. Kjo është arsyeja pse ky turne është për entuziastët në formë shumë të mirë, domethënë për ata që janë gjithnjë në gjendje t’i testojnë aftësitë e tyre dhe të kënaqen me tundimet. Frymëzim do të jetë sigurisht mali Visitor, i cili është një tundim i pashmangshëm, sfidues dhe tërheqës i çdo pamjeje nga Plava – dhe nëse qëndrojmë në atë qytezë për të paktën një kohë të shkurtër, sigurisht se do të dëshirojmë të ngjitemi lart.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: PL05.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu