Një turne i lehtë dhe i këndshëm, i cili do t’i përshtatet të gjithëve, një mënyrë e shkëlqyeshme për eksplorimin e mëtejshëm të Andrijevicës dhe rrethinës së saj të afërt. Shtegu fillon nga qendra e qytezës dhe na çon nëpër fshatrat përreth dhe kodrat me pamje të mrekullueshme të Andrijevicës. Do të shijoni peizazhe të bukura në fshat.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: AN01.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu