GU02 – Lugina Grebaja

Shtegu fillon nga Gucia dhe të çon në Luginën Grebaja, e cila shtrihet në territorin e Parkut Kombëtar Bjeshkët e Nemuna. Lugina e Grebaja është një amfiteatër i vërtetë natyror që kufizohet nga majat e thepisura të Bjeshkëve të Nemuna nga të cilat nuk mund t’i hiqni sytë.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: GU02.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu