PL02 – Kofilaça

Një turne shumë i bukur i cili magjeps me larminë e peizazheve përmes të cilave kalon, kështu që gjendet diçka edhe për më nazelinjtë – hapësira të hapura me pamje të largët, livadhe të hijshme të mbuluara me depozita të trasha qetësie, një paqe pyjore e thellë dhe gjithmonë më misterioze.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: PL02.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu