GU03 – Lugina Ropojan

Lugina e Ropojanit është në krye të listës së bukurive në rajonin Plavë-Guci dhe është një kënaqësi që patjetër duhet ta përjetojmë. Përveç kësaj, pa vizitë në Ropojanë, qëndrimi ynë në botën magjike në anën veriore të Bjeshkëve të Nemuna nuk do të ishte i plotë.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: GU03.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu