GU01 – Grnçar

Shtegu shtrihet përgjatë luginës së lumit Grnçar, duke kaluar nëpër fshatrat përreth të kufizuara nga majat e maleve të Visitorit dhe Bjeshkëve të Nemuna. Pjesa më e madhe e shtegut është e pa asfaltuar, nëpër zonat e egra të zonës kufitare.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: GU01.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu