AN02 – Treshnjevë

Nëse jeni adhurues i peizazheve rurale, kjo rrugë do t’ju jep atmosferën e duhur. Një shteg tjetër që fillon nga qendra e Andrijevicës. Një ngjitje më e shkurtër në fillim dhe pak më e vështirë më vonë, në fund do t’ju shpërblejë me një pamje të mrekullueshme dhe një zbritje emocionuese. Do të shijoni peizazhet rurale dhe bukuritë mahnitëse natyrore.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: AN02.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu