Shtegu lokal Rozhajë

Ky shteg fillon nga zona urbane e Rozhajës, por mos u mashtroni, është shteg sfidues malor. Ai ju çon në majë të Ahmicës, në malin Hajla, i cili i përket masivit të Bjeshkëve të Nemuna. Kryesisht është rrugë me zhavorr, dhe në dy vende, është i lidhur me rrjetin e shtigjeve të Kosovës, kështu që nëse doni ta provoni të hipni në anën tjetër të kufirit, mundeni, por është e rëndësishme që t’i ndiqni procedurat kufitare.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: Ro Biking.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu