BA05 – Katundet, Liqenet Dhe Lartësitë

Ky është shtegu më i bukur, më atraktiv dhe më sfidues për biçikleta në Berane. I mbushur me adrenalinë, ai kërkon gjendje të shkëlqyeshme fizike. Është shtegu në të cilin do ta ngisni, shtyni dhe herë pas here bartni biçikletën në shpinë.
Shtegu fillon jo shumë larg fshatit Lubnica dhe shkon në pjesën më të bukur të Bjellashicës. Përmes katundeve dhe pranë liqeneve të bukura akullnajore, arrijmë në majën e Bjelashicës. Vazhdojmë në shtegun që na çon nëpër pyll dhe arrijmë në xhevahirin e Bjellashicës, Udovinjica. I fshehur në një shkëmb, thjesht do t’ju magjepsë.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: ba05.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu