PL03 – Bjeshka Memina

Një turne shumë i “gjelbër”, por edhe i zorshëm, të cilin do ta shijojnë ata që duan të provojnë aftësitë e tyre fizike. Përveç kësaj, rruga për në bjeshkët Memina kalon nëpër vende nga të cilat ka pamje të shkëlqyeshme të Plavës dhe Liqenit të Plavës, dhe pika më e lartë e rrugës – katundet nën majën e lartë të malit 2074 m – mund të jetë pikënisja për ecje deri në samit. Pjesa më e madhe e shtegut kalon nëpër pyll, gjë që është e përshtatshme gjatë nxehtësisë së verës.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: PL03.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu