AN03 – Bjeshka Rudo

Një turne për çiklistët në gjendje të mirë: do t’ju sjellë shumë kënaqësi, por vetëm nëse koha jonë nuk kalon ekskluzivisht në një luftë të dhimbshme me ngjitjen dhe kilometrat.

Pjerrësia në ngjitje është mesatare, por vetë ngjitja është mbi 16 km e gjatë. Ia vlen ta dimë se kryesisht ngasim nëpër pyje, nëpër hije, gjë që sigurisht do të jetë e këndshme në një ditë të ngrohtë. Disa pjesë të gjysmës së dytë të ngjitjes janë veçanërisht të bukura, dhe ne do të zbulojmë disa pamje të bukura të Komovi.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: AN03.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu