BA04 – Rrafshnaltat E Zhveshura Të Bjellashicës

Një rrugë e bukur që lidhë fshatrat e vendosura në rrëzë të malit Bjellashica dhe na çon në kreshtën e katërt të Bjellashicës, rajon më pak i njohur për turistët, i cili nuk është më pak atraktiv sesa pjesët tjera të njohura të këtij mali. Përveç bukurive natyrore të Parkut Kombëtar Biogradska Gora, ka shumë shembuj të arkitekturës tradicionale në fshatra dhe katunde.

FOTOT NGA SHTEGU
EKSPLOROJENI HARTËN
Download file: BA04.gpx

SHTIGJET E TJERA TË ÇIKLIZMIT

Shpërndajeni këtë faqe

Menu